Στο «forallgreeks» αποτελούμε μία ομάδα πεπειραμένων και καταξιωμένων συμβολαιογράφων, δικηγόρων, μηχανικών, οικονομολόγων και φοροτεχνικών. Ενώσαμε τις γνώσεις και τις δυνάμεις μας για να βοηθήσουμε τους Έλληνες συμπατριώτες μας που ζουν και εργάζονται εντός και εκτός Ελλάδας στους τομείς της διαχείρισης της ακίνητης περιουσίας τους και της επιχειρηματικότητας, αλλά και όλων των συναφών με τους τομείς αυτούς νομικών και φορολογικών τους υποθέσεων, καθώς και όλους όσους θέλουν να κάνουν επενδύσεις σε ακίνητα ή σε επιχειρήσεις στη χώρα μας.

Παρέχουμε συμβολαιογραφικές, νομικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ιδιώτες και επιχειρηματίες απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους. Φροντίζουμε να απαντάμε σε ερωτήματά σας, να επιλύουμε τους προβληματισμούς σας και να διεκπεραιώνουμε με επιτυχία τις υποθέσεις σας, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε περιττές μετακινήσεις και περιττά έξοδα.

Ευθύνη και έργο μας είναι να σας κατευθύνουμε στη σωστή απόφαση, με κύριο κριτήριο τη μέγιστη δυνατή ωφέλειά σας, λαμβάνοντας υπόψη μας τις συνθήκες του παρόντος και βλέποντας μακριά στο μέλλον.

Η συνεργασία μας γίνεται με τρόπο ώστε να εκμηδενίζουμε την απόσταση μεταξύ μας και να είμαστε ταχύτατοι και αποτελεσματικοί στις υπηρεσίες μας.

Επιτυχία μας είναι η Εξυπηρέτησή σας.

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας ΕΔΩ.

 

txt_areas1 txt_areas2

 • 01 ΑΚΙΝΗΤA - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

  Για όλους εμάς τους Έλληνες που ζούμε και εργαζόμαστε στις 5 Ηπείρους και για όσους αγαπάμε την Ελλάδα και έχουμε αποκτήσει ή θέλουμε να αποκτήσουμε ακίνητη περιουσία στη χώρα αυτή, μας είναι απαραίτητη η σωστή καθοδήγηση από μία εξειδικευμένη ομάδα επιστημόνων για τα νομικά ζητήματα που σχετίζονται με τον τομέα των ακινήτων και τη διαχείρισή τους.

  txt_see_more...
  Συμβολαιογραφικές & Νομικές Υπηρεσίες
 • 02 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ - ΙΔΡΥΜΑΤΑ

  Για όλους εμάς τους Έλληνες που ζούμε και εργαζόμαστε στις 5 Ηπείρους και για όσους θέλουμε να επενδύσουμε επιχειρηματικά στην πατρίδα μας, την Ελλάδα, βασικό μας μέλημα είναι η επιλογή της ενδεδειγμένης μορφής εταιρείας που θα πρέπει να συστήσουμε, τόσο από άποψη προοπτικής για το μέλλον και φορολογικής ευελιξίας, όσο και από άποψη κόστους.

  txt_see_more...
  Συμβολαιογραφικές & Νομικές Υπηρεσίες
 • 03 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚA

  Για όλους εμάς τους Έλληνες που ζούμε και εργαζόμαστε στις 5 Ηπείρους και για όσους έχουμε συγκεκριμένες υποχρεώσεις απέναντι στο Ελληνικό Δημόσιο, είναι μεγάλη εξυπηρέτηση να μπορούμε να διεκπεραιώνουμε με τον πιο σύντομο και αποτελεσματικό τρόπο την έκδοση απαραίτητων πιστοποιητικών και την τακτοποίηση των εκκρεμών μας υποθέσεων, χωρίς να είναι αναγκαία η φυσική μας παρουσία ενώπιον των αρμοδίων Υπηρεσιών.

  txt_see_more...
  Συμβολαιογραφικές & Νομικές Υπηρεσίες