Ποιοι Είμαστε

Αποτελούμε μια ομάδα πεπειραμένων και καταξιωμένων συμβολαιογράφων, δικηγόρων, μηχανικών, οικονομολόγων και φοροτεχνικών, που μας ενώνει η πίστη και η συνέπειά μας στο επιστημονικό μας έργο και η εξυπηρέτηση του πολίτη με σεβασμό και αφοσίωση στις ανάγκες του.

Εργαζόμαστε καθημερινά και εντατικά και παρέχουμε άμεσα και επιστημονικά εμπεριστατωμένα τις υπηρεσίες μας σε όλους όσους θέλουν να επενδύσουν στην Ελλάδα σε ακίνητα ή σε επιχειρήσεις ή να διαχειριστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ακίνητη περιουσία τους.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε τις γνώσεις και τις υπηρεσίες μας «σε όλους τους Έλληνες», που ζουν και εργάζονται στις 5 Ηπείρους.

  • Επιλύουμε γρήγορα και αποτελεσματικά, νομικά ζητήματα, που αφορούν την ακίνητη περιουσία και τη διαχείρισή της.
  • Τακτοποιούμε φορολογικές υποθέσεις, που αφορούν τα ακίνητα και το εισόδημα και κάθε άλλη φορολογική υποχρέωση πολιτών και επενδυτών, που απορρέει από τον Ελληνικό Φορολογικό Νόμο.
  • Προσφέρουμε σωστή καθοδήγηση για επενδυτικές κινήσεις στην Ελλάδα, προτείνουμε την καταλληλότερη εταιρική μορφή, ανάλογα με την περίπτωση, και συμβάλουμε στην ολοκλήρωση της σύστασής της.
  • Διεκπεραιώνουμε την έκδοση πιστοποιητικών από Υπηρεσίες του Δημοσίου Τομέα και διευθετούμε όλες τις υποθέσεις, που αφορούν τις σχέσεις πολίτη και κράτους.

No1 No2 No3 No4 No5 No6 No7